Рівненський МБК приготував великодні гостинці нашим захисникам

«Великодній гостинець» Міський Будинок культури готує вдруге. Минулоріч так зване «волочильне» отримали сім’ї загиблих в АТО. Цього року колектив МБК вирішив великодню атмосферу створити тим, хто боронить нашу Батьківщину.

Підготували «паску, ковбаску, солодощі та добру ласку від МБК» солдатам, що зараз перебувають на лікуванні в Рівненському військовому госпіталі, а також передали на позиції військовим.

«На душі водночас тепло і гірко, — каже директорка Міського Будинку культури Ольга Стельмах. – Тепло від того, як люди щиро відгукнулися долучитися до участі в зборі «великоднього гостинця», усі – навіть ті, хто зараз не в Україні. В свою чергу підприємці, до яких ми звернулися, надали продукцію по собівартості. А гірко через те, що багато хто смакуватиме паску під кулями, далеко від дому та сім’ї.»

Колектив Міського будинку культури разом з гостинцями: паскою, ковбаскою, цукерками, «ангелочками-охоронцями» — передає частинку своєї душі. Нехай зігріє в холод та захистить від ворожих снарядів. А ми, на своєму мистецькому фронті, готуватимемо до Дня Перемоги України найкращий концерт від творчих колективів МБК. Повертайся живим! Тебе чекають в МБК!

За інформацією Рівненської міської ради.