Львівські десантники показали, як знищують ворога

Артилеристи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади оприлюднили відео, як знищують російських загарбників. На рахунку підрозділу вже чимало знищеної бронетехніки та живої сили ворога.

Відео львівські десантники виставили на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Це вам за Маріуполь! За Старичі! За Львів! За Франківськ! Самохідний артилерійський підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжує успішно знищувати російських окупантів на одному з важливих напрямків. Артилеристи-десантники діють чітко, приховано та злагоджено, наносячи вогневе ураження противнику там, де він його не очікує», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом за два місяці відсічі широкомасштабної збройної агресії проти України на рахунку даного артилерійського підрозділу ДШВ чимало знищеної бронетехніки та живої сили загарбників.

Зокрема, десяток броньованих машин, один танк, дві БМП, склад з боєприпасами, взводний опорний пункт (разом з особовим складом) та укріплений блокпост противника.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Источник