Одна зі спроб загарбників атакувати «Азовсталь» закінчилась їх втечею і втратами

У Маріуполі одна зі спроб російських загарбників атакувати в районі меткомбінату «Азовсталь» закінчилась їх втечею та втратами.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відео, на якому можна побачити втечу і втрати загарбників після атаки на «Азовсталі».

«Відео з останніх вуличних боїв в районі Азовсталі. Унікальне. Тому що зазвичай ми бачимо лише ТікТок бійців з порожніми вікнами. Тут — реальні наслідки спроб російських морпіхів атакувати «Азов» та наших морпіхів. Прямо як у Агати Крісті: був окупант і нема окупанта. Знову будуть казати — без втрат. Наші захисники — найкращі. Перетворюють російську військову еліту на добриво. Героям Слава!», — підписав під відео Андрющенко.

Як повідомлялося, на території меткомбінату «Азовсталь» у Маріуполі перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Раніше президент рф володимир путін назвав штурм промислової зони «Азовсталі» недоцільним, наказав главі міноборони сергію шойгу скасувати його і встановити блокаду.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота та мотострілки.

Источник