Завдяки OBOZ Humanitäre Hilfe für die Ukraine Миколаївська область отримала два автомобілі швидкої допомоги

 

OBOZ Humanitäre Hilfe für die Ukraine (ФРАНКФУРТСЬКИЙ ОБОЗ група допомоги українській армії і пораненим у шпиталях) надала Миколаївській області благодійну допомогу у вигляді двох автомобілів швидкої допомоги.

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОВА Максим Безносенко.

 

«Миколаївська обласна військова адміністрація та управління охорони здоров'я Миколаївської ОВА висловлюють щиру вдячність за надану допомогу. У цей непростий час така підтримка вкрай важлива для медичної галузі і пацієнтів», — зазначив він.

 

Максим Безносенко розповів, що Fiat Talento Ambulance та Volkswagen T6 Ambulance, що прибули на Миколаївщину, були придбані завдяки небайдужим людям, які надсилали кошти на спеціальну платформу та рахунок.

 

«Необхідна сума була зібрана у найкоротші терміни. Усі авто в гарному робочому стані. Їх передали КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Миколаївської обласної ради та КНП «Миколаївський обласний центр онкології» Миколаївської обласної ради», — поінформував він.

 

Спільними зусиллями подолаємо всі негаразди. Разом до перемоги!