Як запрограмувати себе на успіх за методом Да Вінчі: корисні поради

Досягти успіху можна не лише за допомогою наполегливої праці.

Ми звикли до того, що усе гарне дістається тільки тим, хто старанно працював, приділяючи усю увагу поставленій меті. Однак існує й інший шлях, який допоможе досягти успіху набагато швидше, інформує Ukr.Media.

Вважається, що той, хто долає перешкоди, бореться з труднощами і домагається своїх цілей за будь-яку ціну — приклад для наслідування. І ми віримо, що це правильно, і іноді навіть набуваємо комплекси, якщо не можемо похизуватися такими ж самими подвигами.

Однак варто замислитися, чи дійсно ця гонитва за успіхом варта того? Можливо, є якийсь більш простий і дієвий спосіб домагатися своїх цілей, при цьому не божеволіючи? Спробуємо пояснити, як це можна зробити за допомогою методу Да Вінчі.

Що таке потік, і як він працює

Той, хто колись потрапляв у потік, ні з чим його не сплутає. Це такий стан, коли здається, що ваш успіх вкрай важливий світові, і він допомагає вам щосили. Усе трапляється без зусиль: з'являються потрібні люди, відбувається тільки те, що на користь справі, а ви відчуваєте себе щасливим везунчиком. Здається, що Всесвіт просто чує ваші бажання. Вам залишається тільки вчасно використовувати усі можливості.

Більшість успішних людей вміють потрапляти у потік і залишатися у ньому надовго. Можливо, це їх головний секрет. Однак, виявляється, що це таке ж саме вміння, як і будь-яке інше, і його можна тренувати. Існують техніки, які допомагають це зробити. Усе є доступним — як навчитися ходити, читати і писати.

Підсвідомість — наш рульовий

Наша реальність залежить від того, що ми накопичили у підсвідомості, більш ніж на 95 %. Оточення, обстановка, ми самі закладаємо у наш мозок величезну кількість програм і установок. Як у комп'ютер. Їх набір для кожної людини індивідуальний. Саме установки формують нашу унікальну особистість: звички, уподобання і спонтанні реакції.

Уся зовнішня інформація цими програмами обробляється, і зрештою кожен з нас отримує власну картину світу. Одні й ті ж самі події постануть дуже по-різному для впевненої у собі людини і для тієї, якій завжди не щастить. Грошовий потік не потече туди, де вважають, що "гроші — бруд". А на шию жінки, яка завжди усім повинна, сядуть і ледачий чоловік, і керівник-самодур, і несамостійна дитина.

Отже, з нами відбувається рівно те, на що ми налаштовані. І, якщо нам щось не подобається, починати зміни потрібно з себе. Існує кілька важливих етапів на шляху до успіху:

Пошук позитивних установок

По-перше, потрібно прибрати з підсвідомості ті установки, які найбільше зараз заважають, і замінити їх на потрібні, корисні. Метод Да Вінчі дозволяє робити це максимально швидко і ефективно. Наприклад, замість того, щоб говорити "я ніколи не хворію" потрібно говорити "я завжди здорова". Використання негативних частинок "не" і "ні" несе негативний відтінок, а установки ж повинні бути максимально приємними, життєствердними і позитивними.

Але "Да Вінчі" — це не про чарівну таблетку, щоб одноразово прийняв, і на все життя. Робота з підсвідомістю повинна вестися постійно. Адже шкідливих установок кожному з нас вистачить надовго — буде, що виправляти. Цей метод — тільки інструмент перетворення, працювати вам доведеться самостійно. Але ефект ви відчуєте дуже швидко.

Прощення образ

Щоб потік спрямовував вас, потрібно стати легкою людиною. Це означає — відпустити образи, позбутися від претензій до людей і довіряти світу. Скиньте тяжкість, і ви отримаєте дивовижні результати. Але чи настільки просто це зробити? У методі Да Вінчі одні з найскладніших практик — це прийняття своїх батьків і кривдників.

Багато людей воліють носити це каміння образ і замість щастя воліють залишатися незадоволеними життям. Робити такі практики без підтримки психолога не рекомендується, це дійсно болючий процес. Проте після них буде схоже, що у вас з'явилися весла, і ви самі можете вирішувати, як використовувати могутню силу потоку: прискоритися або пригальмувати, яку рибку упіймати і чи не затриматися біля милого острівця на більш тривалий час.

Пошук свого покликання

Вкрай важливо визначити власне покликання. Ваш талант — а він точно є! — буде приносити радість вам і користь іншим. Робота, яку роблять з любов'ю, завжди потрібна і добре оплачується. Ви ділитеся тим, чим багаті, і отримуєте ресурси, щоб продовжувати рух. Потрібно тільки зрозуміти, у чому ви є особливо гарними.

Аналіз інформації

Бачити синхронічності і причинно-наслідкові зв'язки — одна з найважливіших навичок людини, яка прагне до гарного життя. Коли ви живете у потоці, то простір навколо вас прагне допомогти підказками, знаками, подіями. Важливо відкривати очі і вуха та вміти інтерпретувати вхідну інформацію. Мало хто сприймає це серйозно, але ж знаки — це відмінний інструмент. Ви перебуваєте у постійній співтворчості зі світом і здатні мінімізувати кількість невірних рішень.

До стану гармонії з собою і світом прагне кожен, хто вибирає усвідомлене життя. Життя, де цінний кожен момент. Де немає помилок — тільки досвід. Де подяка — природний стан душі. Де здійснюються бажання, тому що вони справжні. Де кожен вибирає свій унікальний шлях і отримує на ньому усе необхідне для щастя. Просто тому, що він цього гідний.

Проведена робота з підсвідомістю повертає яскравість світу і радість щоденних відкриттів, дозволяє легко вирішувати фінансові питання, знаходити чудові відносини, що наповнюють, або додавати нові відчуття у сталі зв'язки, ставати більш сильними та успішними.

Источник