Зозуля виставив на аукціон тактичну сорочку з автографами бійців «Азова»

«Раніше вони були нашими палкими вболівальниками, а сьогодні – ми їхні найбільші фанати».

Форвард клубу другого іспанського дивізіону – «Фуенлабрада» Роман Зозуля виставив на аукціон тактичну сорочку з автографами бійців окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України «Азов», передає Укрінформ.

«Пам’ятаєте часи, коли ми, гравці збірної України, вважалися мало не національними героями, які представляють Україну за її межами? Про нас говорили, писали, на нас рівнялися, ми залишали автографи на м’ячах та футболках. Зараз інші часи, та герої теж інші. Раніше вони були нашими палкими вболівальниками, а сьогодні – ми їхні найбільші фанати.

Вже кілька років я вболіваю за «Азов Дніпро». Сьогодні найкращі гравці цього військового джентльменського клубу поставили свої автографи на «убексі» одного з героїв. Це найкрутіший для мене подарунок, але я вирішив виставити сорочку на аукціон. Бо нашим захисникам потрібна ще купа різних потрібних і дорогих речей.

Стартова ціна – 1 000 доларів. Завершення аукціону – 17 травня о 17:05. Переб’ємо ціну президентського лота? Покажемо британцям, як треба проводити аукціони. Поїхали», – написав Зозуля у фейсбуці.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 78-й день.

Источник