«Вмів жартувати та заспокоїти»: у Рівному попрощалися з героєм Олександром Єфімчуком (ВІДЕО)

У Рівному попрощалися з загиблим воїном Олександром Єфімчуком. Герой загинув 5 травня на передовій під Рубіжним. Захисник України не дожив до свого 28-річчя 10 днів. Павло Невесенко продовжить.

Майдан Незалежності у Рівному — місце свободи та патріотизму. Тут прощаються з героями України, які віддали за свою країну найцінніше життя. 12 травня тут віддають шану уродженцю села переділи Олександру Єфімчуку.

Коли до України прийшла війна Олександр записався до тероборони Києва. Вступив до Добровольчого формування «Свобода» та став членом «Легіону свободи». Потому командиром батальйону. Навчав інших, допомагав захищати рідну землю, а за тим підписав контракт з Нацгвардією.

Веселий, життєрадісний, позитивний. Бойові побратими Олександра згадують його саме таким. Розповідають вмів пожартувати та заспокоїти водночас . Завжди рвався на передову, ніколи не ховався за спинами інших.

Підлеглі Олександра Єфімчука розповідають, останній мав золоті руки. Працював у автомайстерні. Був справжнім професіоналом своєї справи. До нього за порадою їхали чи не з усієї України. Музикант Роман Дубонос згадає своє знайомство зі своїм майбутнім командиром.

Командири Олександра Єфімчука додають, його дружина побажала, аби улюблений автомобіль Олександра залишився служити на передовій для потреб його бойових товаришів. Поховали Олександра у рідному селі Переділи поруч з мамою.