ЗСУ перейшли у контрнаступ на Ізюмському напрямку

Ізюмський напрямок залишається найгарячішою точкою в області, але там наші Збройні сили перешли в контрнаступ і мають успіх.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Найгарячішою точкою залишається Ізюмський напрямок, там наші Збройні сили перешли в контрнаступ, ворог по деяким напрямкам відступає. І це є результат характеру наших Збройних сил. Перемога буде за нами», — сказав Синєгубов.

Він закликав громадян не повертатися одразу в нещодавно звільнені села, оскільки, відступаючи, ворог замінував абсолютно все.

Як повідомлялося, за останню добу ворог не обстрілював Харків, зосередившись на області – обстріляно Чугуїв, Дергачі, Золочів, Лозову та інші населені пункти.

За даними американського Інституту вивчення війни, російські військові, імовірно, вирішили повністю відійти зі своїх позицій навколо Харкова через українські контрнаступи та обмежені можливості для підкріплень.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Генштаб ЗСУ

Источник