Як пройшла ніч на 12 травня у містах Дніпропетровщини: ранкові звіти мерів

Як пройшла ніч на 12 травня  у містах Дніпропетровщини: ранкові звіти мерів

Очільники міст Дніпропетровської області повідомили про ситуацію у своїх населених пунктах станом на ранок 12 березня.

Ніч на Дніпропетровщині була відносно тихою. Про це стало відомо з ранкових звітів мерів регіону.

За повідомленням міського голови Новомосковська Сергія Рєзніка, доба пройшла більш-менш спокійно.

«Відносно спокійна доба для нашого міста. Сирени лунали рідше, ніж раніше, прилітало лише з «Градів» на територію Криворізького району – жертв немає», — коментує він.

Ситуація на Криворізькому напрямку повністю контрольована. Про це розповів очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Всю ніч по всій лінії зіткнення орки вели обстріл, у тому числі із застосуванням заборонених фосфорних та касетних боєприпасів.
Близько 07.00 ранку із систем РСЗВ було обстріляно місто Зеленодольськ. Руйнування уточнюються. Один загиблий – цивільний, один поранений – також цивільний», — повідомляє він.

У Апостолівській громаді ситуація стабільна, ніч пройшла спокійно. Про це у своєму ранковому звіті повідомив мер Апостолового Андрій Оса.

У Нікополі також все добре. Про це стало відомо з щоденно відеозвіту міського голови Олександра Саюка.

«За ніч в нас все спокійно, надзвичайних ситуацій не траплялось. Всі служби та інфраструктура міста продовжують працювати у штатному режимі», — розповів він.

Також очільник міста повідомив, що сьогодні, о 13.00 в храмі св. прав. Петра Калнишевського в останню путь проводжатимуть захисника Лукаша Максима.

У Павлограді, за повідомленням міськради, ситуація також спокійна. Ніч пройшла тихо.

Джерело