До Рівного з окупованого Маріуполя переїхала сім`я акторів (ВІДЕО)

Євген з Вірою працювали у місцевому театрі. А нині думають чим заробляти собі на життя. Оскільки війна забрала у них і театр, в якому вони грали, і будинок, де проживало подружжя. Історію переселенців, які знайшли тимчасовий прихисток у відносно безпечному місті, дивіться далі у сюжеті.

Це актор Маріупольського театру Євген. Востаннє він з дружиною бачив своє місто 17 березня. Покидати яке, розповідає, довелося пішки, оскільки евакуаційних автобусів так і не дочекалися.

Натомість батьки Євгена та його дружини Віри лишилися в Маріуполі.

Зрештою, Євген разом із дружиною місто таки покинув. І будучи уже в безпеці, зв`язався з рідними. Вижив і він з дружиною. Однак тепер перед ними постала інша проблема: як жити далі, оскільки вони втратили усе, що мали до початку війни.

Яку подружжя втратило з моменту знищення росіянами театру в місті Маріуполь. Адже обоє у мирний час виступали на його сцені.

Виїжджати з рідного Маріуполя не хотів і сам Євген. До останнього сподівався, що його район обстрілювати не будуть. Оскільки у місті вже не було води, світла, газу, комунікацій, готувати їсти доводилося вдома на свічках. Адже виходити на вулицю було небезпечно. Тепер мирне життя у рідному місті лишилося лише у спогадах Євгена. Але повернутися туди де народився та де займався улюбленою справою беззаперечно хочеться.

До слова, будинок Євгена знаходиться в аварійному стані, як і більшість будинків в Маріуполі. Тому обживається подружжя наразі в Рівному. Дружина планує на деякий час змінити свою професію. А Євген змушений працювати на підробітках.