Ситуація у Дніпропетровській області станом на ранок 18 травня

Ситуація у Дніпропетровській області станом на ранок 18 травня

Очільники міст Дніпропетровщини повідомили про те, як пройшла ніч у їхніх населених пунктах.

Тривожна ніч і не менш напружений ранок. Так описують ситуацію у регіоні мери різних міст Дніпропетровської області у своїх ранкових звітах.

Кривий Ріг спав спокійно, про це повідомив очільник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

Про ситуацію в Апостолівській громаді розповів мер Апостолового Андрій Оса. За його словами, у них все стабільно.

«Під час нічної повітряної тривоги був ракетний удар по території Дніпра. На щастя, без жертв. Незважаючи на те, що окупанти знову обстріляли прикордонні території Зеленодольської та нашої громади, ніхто не постраждав, руйнувань немає. Працюємо, продовжуємо наближати Перемогу!», — написав він у своєму Тelegram-каналі.

У Новомосковську ніч також пройшла з тривогами, проте в цілому ситуація в нормі. Про це розповів міський голова Сергій Рєзнік.

«Тривоги і небезпека ракетних ударів – в такому режимі продовжує жити Новомосковськ. Інших загроз для мешканців міста немає. Ворог до території нашої області підступитися не може, тому від безсилля обстрілює прикордонні села з далекобійної артилерії і РСЗВ. На щастя, люди не постраждали. Дякуємо ЗСУ!», — написав він.

У Нікополі ніч пройшла відносно спокійно, про це у своєму щоденному відеозверненні повідомив мер міста Олександр Саюк.

«Ніч в нас пройшла спокійно, надзвичайних ситуацій не траплялось. Всі служби та інфраструктура Нікополя продовжують працювати у штатному режимі», — розповів він.

За повідомленням павлоградської міськради, ранок у місті розпочався під звуки повітряної тривоги, про те в цілому ніч пройшла спокійно.

Джерело