Рівнян запрошують долучитися до міського фестивалю «Велодень-2022»

З нагоди Всесвітнього дня велосипеда.

Конкурс триватиме з 23 травня по 5 червня 2022 року. Учасниками можуть бути жителі та гості міста Рівне, незалежно від віку та статі.

Конкурс проходить в номінаціях: «Вело-Леді», «Вело-Містер», «Вело-Бебі», де участь беруть по одній особі. А також у номінаціях «Вело-сім’я» та «Вело-тур» — де участь бере команда.

Учасникам необхідно зафіксувати на фотографії своє дозвілля на велосипеді та надіслати фото до 6 червня 2022 до 12:00 год. в КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх» на електронну адресу sportrivne244@ukr.net (м.Рівне, вул.Шевченка, 45, каб. 15 тел. 63-43-43).

Під фотографією учасники повинні написати, до якої номінації відноситься подія на світлині та хто на ній зображений. У номінаціях : «Вело-Леді», «Вело-Містер», «Вело-Бебі» вказується прізвище, ім’я та контактний номер телефону учасника. У номінаціях «Вело-сім’я» та «Вело-тур» вказується прізвище сім’ї, назва клубу, організації, установи тощо та контактний номер телефону.

Детальніше про номінації:
— «Вело-Леді» (активне дозвілля жінок на велосипеді у вишуканому та елегантному вбранні);
— «Вело-Містер» (активне дозвілля чоловіків на велосипеді); — «Вело-Бебі» (активне дозвілля дітей віком до 7 років на велосипеді);
— «Вело-сім’я» (активне дозвілля всієї сім’ї (мама, тато, діти) на велосипедах, не більше 4-ох осіб); — «Вело-тур» (активне дозвілля групи людей на велосипедах, які об’єднані в команди та представляють клуби, організації, установи тощо, до 4-ох осіб).

Якщо фотографії неможливо буде ідентифікувати (не зазначена вся необхідна інформація), організатори несуть за собою право видалити не оцінювати світлини. У кожну номінацію, учасник може надіслати не більше 5-ти фотокарток.

Джерело: Рівненська міська рада