У Дніпрі презентували другу марку з серії «русский военный корабль …”

У Дніпрі презентували другу марку з серії "русский военный корабль ...”

У будівлі Поштамту був справжній ажіотаж. З‘явився і мер міста Борис Філатов.

У Дніпрі з'явилася друга марка із серії “Русский военный корабль”. Вона викликала ажіотаж серед містян. У будівлі Поштамту не проштовхнутися — зібралося кілька сотень покупців. Серед натовпу і мер міста Борис Філатов.

«Дуже хотілося б, щоб таких марок було більше і більше. І на кожній із цих марок був потоплений російський корабель. Тому ми бажаємо удачі не тільки укрпошті, а насамперед нашим Збройним Силам для того, щоб ці марки наповнювалися не лише символізмом, а й у тому числі вони наповнювалися нашими військовими перемогами», — зазначає Борис Філатов, міський голова Дніпра.

Перша марка наробила ажіотажу. Тому серію вирішили продовжити, кажуть в Укрпошті. До дизайну додали символічну дату 14 квітня, коли флагман російського Чорноморського флоту пішов на дно. Надрукували 5 мільйонів екземплярів. Мовляв, цього має вистачити. Адже є ліміт — одній людині по два аркуші з трьома марками будь-якого номіналу. Конверти та картки – не більше ніж 5 штук. Продаж також буде онлайн.

«Сьогодні свято — день морських піхотинців України. І Укрпошта вводить в обіг нову поштову марку “Русский военній корабль все”. Це вже друга марка на військову тематику в умовах війни», — розповідає Володимир Орлов, перший заступник голови обласної військової адміністрації. «Якщо перша марка – це була символ боротьби, то друга марка – це вже символ перемоги. Все буде Україна, все буде Укрпошта», — підсумовує Димитрій Лісєєнко, керівник регіональної дирекції «Укрпошти».

Джерело