У Харкові чоловік розстріляв з автомата трьох людей — Події

У Харкові чоловік розстріляв з автомата трьох людей - Події

Фото: t.me/kharkivlife

У Харкові сталася перестрілка посеред вулиці, внаслідок чого загинули троє чоловіків. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

– 25 травня о 20:50 до чергової частини поліції надійшла інформація, що у Холодногірському районі міста Харкова невідомий стріляє з автомата. Під час стрілянини загинули троє чоловіків, — заявили у відомстві.

Як зазначено у повідомленні, на місце події було направлено поліцейських — зловмисника вдалося затримати.

— При затриманні правопорушника було знешкоджено. На місце події прибули керівництво главку, працюють дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Збираються речові докази, створені задля експертне дослідження. Встановлюються події, особи учасників перестрілки, — наголосили у поліції.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу «Вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Як пише » Суспільне Харків «, один із загиблих був одягнений у військову форму. Також видання стверджує, що стрілець нібито загинув під час затримання.

— Один із загиблих одягнений у військову форму, його знайшли у розстріляному мікроавтобусі на пасажирському сидінні. Друга вбита — людина в цивільному — лежить недалеко від машини.

Особи загиблих у поліції не розкривають, але місцеві телеграм-канали стверджують, що конфлікт стався нібито між водіями бригад тероборони. За словами очевидців, один чоловік нібито взяв у заручники іншого та розстріляв, після чого пересів у іншу машину та поїхав. Офіційного підтвердження цієї інформації не було.

Джерело