Подробиці пожежі на продуктовому ринку Рівного: ким виявилися загиблі? (ВІДЕО)

Внаслідок пожежі, яка сталася напередодні на центральному ринку Рівного загинув місцевий продавець та відвідувачка. Остання працювала викладачкою в Рівненській дитячій музичній школі № 2. Їх уже без ознак життя рятувальники знайшли в підвальному приміщенні ринку. Де й був осередок займання. Гасити пожежу вогнеборцям довелося з 9 до 18 години. Що стало причиною трагедії, дивіться далі у сюжеті.

Ранок 24 травня для працівників ринку виявився тривожним. Зайнялося підвальне приміщення. Де знаходилися і працівники ринку і його відвідувачі. Через сильне задимлення рятувальникам довелося гасити пожежу з 9 до 18 години. А все тому, що там були численні порушення вимог пожежної безпеки.

Що сповільнило рятувальникам пошук людей у підвальному приміщенні. Втім, зрештою 15 осіб таки вдалося евакуювати. На жаль ще двох людей, рятувальники згодом знайшли мертвими. Це 49-річний працівник ринку та 48-річна викладачка Рівненської дитячої музичної школи № 2.

І попередньо у правоохоронців та рятувальників уже є версії чому сталося займання.

Щодо останньої версії, деякі продавці вважають, що саме це і стало причиною трагедії.

Разом з тим, пожежа на продуктовому ринку стала приводом для створення робочої групи, яка перевірить й інші ринки та заклади на дотримання правил пожежної безпеки.

Що ж до цієї справи, то правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження, в рамках якого з`ясовують усі обставини події. Після чого буде зрозуміло, хто відшкодовуватиме підприємцям усі завдані збитки. Адже у підвальному приміщенні ринку знаходилось чимало їхньої продукції.