У Дніпрі стартує артпроєкт: зібрані кошти підуть на лікування дітей-переселенців — 34 телеканал

У Дніпрі стартує артпроєкт: зібрані кошти підуть на лікування дітей-переселенців - 34 телеканал

Дніпровські художники, театрали, літератори йдуть у контрнаступ. У місті стартує Артпроєкт. Націлений він на те, аби через таланти зібрати якомога більше допомоги.

Дніпровські художники, театрали, літератори йдуть у контрнаступ. У місті стартує Артпроєкт. Націлений він на те, аби через таланти зібрати якомога більше допомоги. Перший захід відбудеться вже 1 червня. До дня захисту дітей у музеї Українського живопису проведуть благодійну акцію. Усі зібрані кошти підуть у медзаклади. На лікування дітей- переселеців.

«Всі кошти, які ми збираємо, ми направляємо на дітей переселеців, для яких Дніпро став гостинним містом, соціальним прихистком і вони потребують допомоги». — повідомив начальник міського управління культури та департаменту гумполітики Євген Хорошилов. «Дуже важливо,що люди мистецтва мають змогу і бажання допомогти країні в цей непростий час. Дуже багато зусиль пішли на волонтерський напрям. Але мистецтво само по собі теж може зробити значний вклад у цю історію допомоги країні, армії, людям, що постраждали від війни». — сказала директорка КП «Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура» Яна Куницька.

Джерело