Мери міст області докладно повідомили про обстановку по Дніпропетровщині — 34 телеканал

Мери міст області докладно повідомили про обстановку по Дніпропетровщині - 34 телеканал

У цій новині читайте про обстановку у Кривому Розі, Нікополі, Апостоловому тощо.

«Кривий Ріг! На ранок 28.05.22 у нас все рівно».- коротко зазначив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Міський голова Нікополя Олександр Саюк повідомив про ситуацію у місті:

«Доброго ранку, нікопольці! 28 травня, субота, початок вихідних. За ніч в нас все спокійно, надзвичайних ситуацій не було. Сьогодні о 13.00 в храмі св. прав. Петра Калнишевського ми прощаємось з нашим земляком-героєм Красних Сергієм Володимировичем. Слава Героям! Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає. Ситуація стабільна. Бажаю вам гарних вихідних, але якщо почуєте сирену обовʼязково прийміть всі необхідні заходи безпеки. Все буде Україна!» «Добрий ранок, громадо! У нас все добре, ніч без надзвичайних подій. Гарного, тихого дня!» — сказав мер Апостолового Андрій Оса.

Мер Новомосковська Сергій Рєзнік розвповів про обстановку у місті, важливість підтримки економіки в країні і про те, що сьогодні — Всеукраїнський день краєзнавства:

«Доброго ранку, ми з Новомосковська! Спокійна ніч, тривога лише вранці. Городяни мали змогу відпочити. Дякуємо ЗСУ! Підступи до області під контролем армійців. Об’єкти критичної інфраструктури міста працюють. Медичні заклади забезпечені всім необхідним, приймають і жителів міста, і військових, і переселенців. Переселенцям необхідно ставати на облік в УПСЗН, щоб мати змогу оформлювати різні види допомог від держави та іноземних фондів. Хто бажає працювати, звертайтесь до Центру зайнятості, робота є. Підтримуйте економіку. Для власників «сірого» бізнесу саме час виводити його з тіні, сплачувати податки, виплачувати працівникам офіційну зарплату, підтримувати країну, наближати перемогу. Сьогодні — Всеукраїнський день краєзнавства. Вітаю з цим професійним святом працівників міського історико-краєзнавчого музею імені Петра Калнишевського, а також аматорів — поціновувачів історії рідного краю, які займаються її дослідженням і популяризацією. Натхнення вам в роботі! Молимося за наших бійців, їм зараз на фронті дуже важко. Віримо в перемогу! За нами правда! Слава Україні!»

Джерело