За відмову воювати в Україні офіцерам РФ погрожують виселенням їхніх сімей

За відмову воювати в Україні офіцерам РФ погрожують виселенням їхніх сімей

Фото: ГУР Минобороны Украины За відмову воювати в Україні російським офіцерам погрожують виселенням їхніх сімей

У західному військовому окрузі Росії сім’ям офіцерів заборонили залишати територію країни: у разі відмови військових від виконання бойових завдань їхніх дружин та дітей погрожують переселяти до депресивних регіонів РФ.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список російських вертолітників, які бомбили Харків та Харківську область. Про це повідомляє прес-служба ГУР.

«Військова розвідка України публікує список військових злочинців — військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу (в/ч 12633 аеродром Пушкін м. Санкт-Петербург)», — йдеться у повідомленні ГУР.

Розвідка повідомляє, що у західному військовому окрузі Росії сім’ям офіцерів заборонили залишати територію країни: у разі відмови військових від виконання бойових завдань їхніх дружин та дітей погрожують переселяти до депресивних регіонів РФ.

«Командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їхні чоловіки завдають ракетні та бомбові удари щодо мирного населення України на Слобожанському напрямку», — уточнюють у ГУР.

Список російських окупантів, які здійснюють злочини проти українського народу, доступний за посиланням.

Раніше повідомлялося, що солдати РФ готові вбивати своїх генералів.

Джерело