Геннадій Гуфман надав гуманітарну допомогу родинам переселенців до Дня захисту дітей

Геннадій Гуфман надав гуманітарну допомогу родинам переселенців до Дня захисту дітей

Вони мають право на щасливе дитинство. Без війни! У День захисту дітей засновник благодійного фонду Геннадій Гуфман передав гуманітарну допомогу одному з дитячих лікувальних закладів Дніпра.

У палатах — діти з різних областей України, зокрема, Донецької, Харківської, Запорізької. Усі вони — наші, підкреслює Геннадій Гуфман.

«Діти, які приїхали зі своїми батьками сюди з тимчасово окупованих територій, діти із родин вимушених переселенців – це сьогодні також наші діти, діти Дніпропетровщини. І я вірю в те, що на них чекає мирне та безпечне життя», — сказав Геннадій Гуфман.

Також Геннадій Гуфман подякував лікарям, які цілодобово стоять на захисті здоров’я дітей.

«Я абсолютно щиро вважаю, що День захисту дітей – це просто день, коли календар нам нагадує, що потрібно робити цілий рік. Адже цілий рік наші діти потребують допомоги, захисту та турботи. І сьогодні я тут, саме в цій лікарні, бо вважаю важливим не лише привітати дітей з цим днем, а й сказати велике спасибі і тим дорослим, по-справжньому добрим дорослим, які захист дітей, допомогу дітям, турботу про дітей зробили своїм цілодобовим , цілорічний обов'язок, обов'язок, покликання», — сказав він.

Благодійний фонд Геннадія Гуфмана працює в Дніпропетровській області понад 3 роки. За системної підтримки Фонду з перших днів війни тисячам вимушених переселенців з Донецької, Луганської, Харківської областей надано прихисток, людей забезпечено харчуванням, засобами гігієни, одягом та взуттям. За доброю традицією 1 червня стартує творчий конкурс малюнка “Життя очима дітей”, — розповів Геннадій Гуфман. Він проводитиметься протягом трьох тижнів на сайті «Життя Дніпра». Головна тема цього року – «Діти Дніпропетровщини проти війни». За 6 років існування творчого конкурсу в ньому взяли участь 3500 дітей.

Джерело