Окупанти відкривали вогонь біля Попасної та Катеринівки

З початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил у Фейсбуку.

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в напрямку Попасної окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Катеринівки, що на Луганщині, ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Щоб змусити противника припинити обстріли, українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Завдяки зусиллям українських військових рубежі українських підрозділів залишилися незмінними, зазначили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 12 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Внаслідок підриву на вибуховому пристрої противника один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав мінно-вибухову травму. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – середньої тяжкості.

Источник