У центрі з великими букетами квітів: в Нововолинську зустріли військового, який з початку війни був на фронті | Новини Нововолинська

У центрі з великими букетами квітів: в Нововолинську зустріли військового, який з початку війни був на фронті | Новини Нововолинська

У Нововолинську зустріли військовослужбовця Богдана Грисюка, який перебував на фронті 110 днів, починаючи від зловісного ранку 24-го лютого.

Богдан навчався у школі №3 (зараз ліцей), Нововолинському обласному науковому ліцеї – інтернаті. Потім вступив у Львівську політехніку, повідомляють у фейсбук-спільноті “Наше місто”.

Так склалося, що взяв академвідпустку й пішов на строкову службу. А після її закінчення підписав контракт з ЗСУ, на службу в аеромобільні війська. У рідне місто потрапив в короткотермінову відпустку, а далі навчатиметься на офіцерських курсах.

Журналістка “Наше місто” розпитала у військового, де саме йому із зброєю в руках доводилося захищати рідну землю від окупантів весь цей, надзвичайно складний період, хлопець відповів:

“Я як розвідник артилерії бував у різних напрямках, де 80 -а десантно – штурмова бригада брала участь у бойових діях”.

Юнак задоволений, що так склалася його доля. У Нововолинську живуть його батьки, молодший брат Назар. А ще – кохана дівчина. Саме їй і мамі призначалися ці красиві квіти.

На запитання журналістки про закінчення війни, хлопець відповів:

“Ще треба буде трохи повоювати”.

Нагадаємо: Відсутня електроенергія, аби зарядити коптери та рації: бригада, в якій служать нововолинські військові потребує допомоги

Джерело