Джейсон Момоа і Ейса Гонсалес несподівано розлучилися

Про роман актриси з Джейсоном Момоа говорять вже давно, але тепер, здається, пара розлучилася.

Приблизно місяць тому з'явилися перші чутки про те, що Джейсон Момоа недовго сумував після розлучення з Лізою. Нібито актор знайшов собі нову жінку, якою стала 32-річна Ейса Гонсалес. Мексиканська співачка з досить значним послужним списком романів. І в середині червня ряд інсайдерів підтвердив, що Момоа і Гонсалес дійсно зустрічалися. Але, здається, пара вже навіть встигла розлучитися, інформує Ukr.Media.

За словами інсайдерів, Джейсон і Ейса познайомилися приблизно в лютому цього року на зйомках неназваного фільму. Досить швидко між ними закрутився роман, хоча пара чутки жодного разу не коментувала. Писали, що вони проводять багато часу разом, але назвати їх відносини дуже серйозними було не можна.

Ще тоді ми говорили, що шанувальникам Момоа не варто радіти, адже Гонсалес ніколи не відрізнялася постійністю у відносинах. Проте інші джерела писали, що пара дуже закохана і Джейсон ставиться до нової подруги із завидною турботою.

Але вже через пару днів ті ж інсайдери повідомили, що пара прийняла рішення розлучитися. Попри почуття один до одного, Джейсон і Ейса — дуже різні люди, які до того ж знаходяться на різних етапах життя. Вони обидва знали про це з самого початку, але вирішили все ж ризикнути.

Однак є одна цікава деталь. Частина інсайдерів переконана, що розставання це тимчасове і незабаром пара знову буде разом. Швидше за все, навіть оголосить офіційно про свої відносини. В цілому є передумови в це вірити, адже абсолютно всі переконані, що між акторами справжні почуття.

Як не крути, але роман з Ейсою Гонсалес став для Момоа великою віхою в житті. Все-таки чоловік вперше завів стосунки з іншою жінкою після 16 років шлюбу з Лізою Боне. Як мінімум це свідчить про те, що Джейсон вже зараз готовий рухатися далі. А чи добре це чи погано, нехай вирішують для себе його фанати.

Источник