У Рівному можливо вдвічі здорожчає проїзд громадського транспорту (ВІДЕО)

Майже вдвічі здорожчає. Тролейбусом 10, а маршруткою 14 гривень. Саме стільки незабаром може коштувати проїзд у громадському транспорті Рівного. Відповідні проекти рішення міськвиконкому було зареєстровано на сайті Рівнеради. Чому міська влада хоче підвищити тарифи та як до цього ставлять рівняни — дивіться далі.

Легендарна фраза чоткого паци з Рівного, яка влучно описує кожне підняття цін на проїзд у громадському транспорті. Незабаром подорожчання знову можна чекати.

До подорожчання громадського транспорту спонукає дефіцит запчастин, вартість пального та електроенергії, які в рази збільшилися у період війни.

У проектах рішень йдеться про такі нові тарифи: варість проїзду у маршрутках по місту мала би зрости з 8 до 14 гривень, а у міських тролейбусах — до 10 гривень. При цьому вартість місячного проїзного у "рогатих" становила би 300 гривень. Здебільшого рівняни до змін ставляться з розумінням.

Якщо ж міськвиконком таки затвердить рішення наступного тижня, то новий тариф вступить у дію з першого липня. До слова, здорожчає вартість проїзду і в деяких інших містах України.