На Дніпропетровщині запрацював офіційний чат-бот для боротьби зі зрадниками України

На Дніпропетровщині запрацював офіційний чат-бот для боротьби зі зрадниками України

ГУНП у Дніпропетровській області повідомило про створення офіційного чат-бота для надання інформації про зрадників країни.

Відтепер будь-яку інформацію про любителів «руського міра», які активно демонструють свою позицію у соцмережах та у публічному просторі, можна повідомляти нашому боту у телеграмі @Krim_dnp_bot. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області.

«Це офіційний помічник працівників поліції Дніпропетровської області, який допоможе виявляти та карати зрадників. Кожен свідомий українець може прислати відео, фото, скріншот або будь-яку інформацію про людей, які працюють на ворога. Анонімність гарантуємо!», — коментують у поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у МВС почала працювати гаряча лінія. 1 червня, о 12:00, почала працювати гаряча лінія Міністерства внутрішніх справ України. Вона створена для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників. Для прийому дзвінків одночасно буде працювати десять телефонних ліній. Завдяки цьому, кожен зможе залишити інформацію про своїх рідних, отримати психологічну допомогу, а також роз’яснення щодо прав, які мають рідні військовополонених, зниклих безвісти та загиблих осіб.

Джерело