Кейт Міддлтон прийшла на прем’єру фільму про Джеймса Бонда в неймовірному вбранні

Затьмарила всіх!

Герцоги Кембриджські в компанії принца Чарльза і його дружини Камілли завітали на прем'єру двадцять п'ятого фільму про агента 007. Британські монархи зобов'язані відвідувати такі заходи, тому вони з'явилися на червоній доріжці. Кейт Міддлтон, здається, викликала фурор своїм виходом. Герцогиня приміряла неймовірний наряд, і затьмарила навіть голлівудських зірок. Кейт вийшла у світ в образі від одного зі своїх улюблених дизайнерів Jenny Packham. Сукня, суцільно розшита золотистими паєтками приковує погляд. Вона розкішна!

На прем'єрі фільму британські монархи поспілкувалися з актором Деніелом Крейгом, який виконав головну роль у фільмі. Також вони поговорили з Рамі Малеком і Леа Сейду. Кейт зізналася агенту 007 в тому, що вона його велика шанувальниця, а Крейг засипав герцогиню компліментами, інформує Ukr.Media.

Цікаво, що якийсь час Кейт Міддлон не з'являлася на світських заходах, і майже на два місяці пропала з поля зору репортерів і шанувальників. Багато хто став підозрювати герцогиню в четвертій вагітності, адже цього року вже ходили чутки про те, що принц Вільям і Кейт обговорюють можливість поповнення в їхній родині.