Речі, які притягують бідність у ваш будинок

Позбавтеся від них негайно!

Скажімо прямо: ніхто не любить бідність. Кожна людина, якщо вона не монах і в здоровому глузді, воліла би бути багатою, інформує Ukr.Media.

Інша справа, що не завжди виходить. Хтось просто лінується працювати, комусь дуже не щастить. А хтось намагається з усіх сил, але ніяк не може розплатитися по кредитах і вибратися з боргової ями.

Чому так? Можливо, виною всьому — предмети з негативною енергетикою, які притягають у ваш будинок бідність.

Перевірте, чи нема у вас вдома ось чого:

Гроші

Як не дивно, самі гроші можуть стати причиною їх відсутності. Залучити нужду вони можуть в тому випадку, якщо будуть лежати мертвим вантажем на дні скарбнички або банки.

Це стосується і пошкоджених, брудних купюр. Гроші повинні постійно оновлюватися, бути в русі, тільки в цьому випадку відбудеться приплив грошової енергії.

Домашнє сміття

До нього відносяться зламане начиння, старий одяг, старі газети, неробоча техніка та багато іншого. Все це, немов пилосос, витягує позитивну енергію з будь-якого житла.

Захламлене перекриває грошовий канал. Воно не тільки погано впливає на самопочуття, але і перешкоджає народженню нових ідей і планів.

Мертві речі

Опудала тварин, роги на стінах, шкури звірів, сухі квіти — все це носії негативної інформації. Мертва енергетика цих речей конфліктує з живою енергією житла, створюючи темну ауру, яка стає причиною безгрошів'я і проблем зі здоров'ям.

Пошкоджені символи багатства

Для залучення фінансів існують спеціальні амулети: фігурки тварин, підкови, грошове дерево, китайські монетки й т. д. Але щоб ці предмети працювали, необхідно точно знати їх призначення.

Неправильне використання може посилити ситуацію, і замість очікуваного багатства нахлинуть проблеми та безгрошів'я. Ці речі повинні бути в ідеальному стані, без тріщин, надломів, сколів. Якщо амулет пошкоджений, він втрачає свою магічну функцію, в цьому разі з ним доведеться розлучитися і замінити іншим.

Продукти

Великі продуктові запаси створюють помилкове враження про фінанси сім'ї. На ділі ж це саме справжнє марнотратство, бо частина продуктів просто викидається через вичерпаний термін придатності.

Крім того, прострочені крупи, запорошені пилом банки з соліннями й тому подібне — це ідеальне середовище для накопичення негативної енергії, яка заважає залученню грошей.

Розбиті предмети

Користуючись розбитим посудом або тріснутим дзеркалом, можна залучити в будинок хвороби й нужду. У відколах і тріщинах посуду накопичуються небезпечні мікроби. Вони можуть викликати захворювання, на лікування яких вже доведеться витратити певну суму.

Розбиті дзеркала ще небезпечніше. Вони спотворюють позитивну енергію і відводять удачу. Крізь тріщини розбитих предметів в будинок просочується негатив, через них же витікають добробут та фінанси.

Старі гаманці

Гаманець — це основна сполучна ланка між його господарем і потоком грошової енергії. Це своєрідний міні-банк для зберігання купюр. Як і будь-яка річ, він з часом приходить в непридатність.

Багато людей продовжують використовувати старий гаманець і зберігають в ньому квитанції, записки, візитки. Цього робити не слід, тому що порушується головна функція гаманця — зберігання грошей, що також може негативно позначитися на матеріальному становищі.

Чужі речі

Кожна річ наповнена енергією свого творця, а згодом — власника. Якщо майстер виготовив річ з любов'ю, вклав в неї душу, це ще не означає, що вона буде приносити радість. Потрапивши в руки людини з темною енергією, вона може перетворитися в об'єкт, що виділяє зло.

Не варто без особливої необхідності тримати в будинку чужі речі. Це стосується і речей померлих людей. Можна залишити на пам'ять щось нейтральне або особливо цінне, але важливо пам'ятати, що така річ може перекрити грошовий канал і принести неприємності та розруху.