Три вуличні знахідки, які обіцяють людині багатство

Деякі знайдені речі можуть принести в дім матеріальний прибуток.

Про знайдені речі говорять по-різному: то їх краще стороною обходити, а то необхідно підібрати для придбання успіху. Чуже брати не можна — це гріх. Тому знайдена річ повинна набути розголосу. Є, звичайно, речі, які очевидно не знайдуться або не варті переживань через втрату. Однак при виявленні такої штучки в дорозі, людині, що знайшла, дається певний знак, інформує Ukr.Media.

Монетка орлом вгору

Знайти великі гроші — удача. Але хорошу людину обов'язково замучить совість, адже хтось їх втратив. А раптом вони були не кровні, а з роботи. На чужому горі совість радіти не дозволить. До слова, навіть невеликі купюри, що випадково опиняються під ногами, не принесуть вам удачу. Хоча в наш час про це мало хто замислюється. Для когось 50 гривень — це їжа на весь день. І знайти суму, що випадково впала, буде до речі.

Якщо вам пощастило випадково виявити під ногами монетку, та ще й орлом вгору, знайте — в найближчому майбутньому вас чекають приємні звістки. Трапиться щось дуже хороше.

Для закріплення позитивного результату візьміть хустку або серветку, підніміть нею монету з підлоги, загорніть і покладіть в кишеню.

Кільце

Везіння — знайти прикрасу, тим більш цінну. Буває, що золоті каблучки знаходять щасливі рибалки, грибники або любителі пошукати в пляжних пісках. Такі прикраси навряд чи можуть знайти своїх господарів. Але спробувати через оголошення бути корисним все-таки варто, особливо якщо ви виявили сережку. Без пари навіть найбагатша прикраса не обіцяє вам нічого позитивного.

А ось якщо ви допоможете повернутися такій речі додому, подяка господині стане вам найкращою нагородою.

Якщо ж знайдена річ точно не може бути повернута: знайшли в лісі в іншому місті, в речах, куплених на розпродажі і т.д., то прикрасу найкраще освятити. Піднімати з землі кільця, кулони і сережки краще так само, як монетку: хусткою, папірцем, серветкою. Віднесіть до церкви, поставте свічку за здравіє господаря прикраси і попросіть батюшку освятити знахідку.

Ключ

Знайти на вулиці іржавий ключ — знак, що незабаром вам потрібно буде вирішувати життєві проблеми і головоломки, вихід зі складної ситуації. А якщо ви виявили хороші, нові ключі — це добрий знак, він обіцяє прибуток. Звичайно, прибуток буде набагато швидше, якщо це ключі від машини і господар їх вже шукає.

Але тут роль відіграє сам знак знахідки. Саме ви виявили ключі, значить, саме ви цього тижня гідні подарунка всесвіту.