Жителя П’ятихаток затримали за замах на вбивство чоловіка

Жителя П'ятихаток затримали за замах на вбивство чоловіка

Під час конфлікту зловмисник вдарив чоловіка ножем у серце. 35-річного постраждалого доставили до реанімаційного відділення лікарні.

21 червня близько 23:00 до поліції надійшло повідомлення про злочин. Про це пишуть у пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області.

Цього вечора, житель П'ятихаток прийшов до своєї колишньої, де між ним та братами жінки виникла сварка. Почувши крики, до будинку прибігли сусіди, які намагалися втихомирити агресивного чоловіка. В результаті конфлікту сусід отримав удар ножем у серце. Після цього 49-річний підозрюваний намагався втекти, однак батько потерпілого наздогнав його та утримував до приїзду правоооронців.

Нападника затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі на ж/м «Тополя-3» місцевий житель кинув гранатою у дітей з вікна своєї квартири. Внаслідок інциденту постраждав 11-річний хлопчик. За місцем мешкання злочинця правоохоронці виявили ще дві гранати та набої, зараз обшук триває. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Джерело