Окупанти використовують нову тактику обстрілів по Харкову — Терехов

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today Минулої ночі по місту випустили сім ракет із території Бєлгорода.

Окупанти б’ють по житловим районам, щоб залякати людей.

Російські загарбники випростовують нову тактику обстрілів по Харкову. Снаряди влучають по різних районах Харкова щодня. Проте українська армія стримує всі спроби наступу окупантів. Про це заявив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Як і у попередні дні, російський окупант обстрілює постійно Харків. І вчорашня [25 червня — ред.], і сьогоднішня [26 червня — ред.] ніч були не виключенням. У багатьох районах міста Харкова лунали вибухи, зруйновані житлові об’єкти. Звичайно, це не може не викликати тривогу. Той цинізм, та агресія, з якою російські окупанти сьогодні руйнують інфраструктуру міста Харкова, каже лише про одне — що вони дуже злі, що в них не виходить їхній наступ. Ви знаєте, що спроби прориву продовжуються. Наші героїчні війська стримують усі спроби, які здійснює російський агресор. Те, що стосується вибухів, то я можу вам абсолютно чітко сказати, що це нова тактика російського агресора, оскільки місто Харків поступово повертається до життя», — сказав Терехов.

У ніч із 26 на 27 червня окупанти ударили по Харкову сімома ракетами з Бєлгорода, частина була збита. У Харкові ракета влучила у подвір’я школи та адмінбудівлю.

Як писав KHARKIV Today, після опівночі 26 червня окупанти поцілили у лікувальний медзаклад в Немишлянському районі. Через обстріл були пробиті дах, технічний поверх, операційна на сьомому поверсі та перекриття шостого поверху в рентгенкабінеті. Пожежі не було, постраждалих та загиблих немає. У Холодногірському районі ракетою був зруйнований двоповерховий житловий будинок. Під завалами рятувальники знайшли двох людей, їх госпіталізували до медзакладу.

Джерело