Як працюють ТРЦ Рівного під час повітряної тривоги (ВІДЕО)

29 людей загинули, 45 отримали травми. Такі наслідки ракетних ударів по Рівненщині за час війни. Ворог вже б’є по цивільних об’єктах. Приклад, трагедія у Кременчуці. У Рівненській військовій адміністрації закликають торгові заклади закриватись на час повітряної тривоги, а відвідувачів евакуйовувати. Що кажуть у рівненських ТРЦ та як вони працюють, дивіться далі у сюжеті.

Це момент влучання російської ракети у Кременчуцькій торгівельний центр. Наслідки жахливі — близько 20 загиблих, понад 60 травмованих та 21 людина вважається зниклою безвісти.

Аби уникнути подібних трагедій, жителів області просять ні в якому разі не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і обов’язково йти в укриття.

Загалом на Рівненщині, внаслідок ракетних ударів за час війни, загинуло 29 людей та 45 осіб травмовано.

Загарбники продовжують знищувати об’єкти цивільної інфраструктури. Їхні цілі непередбачувані. Тому усі працюючі заклади мають на вході містити список найближчих укриттів.

В обласній військовій адміністрації наполягають на тому, що торгові заклади не повинні працювати під час "Повітряної тривоги". А відвідувачі самостійно покидати торгові центри, заради ж власної безпеки.

В закладі також розміщене повідомлення про найближчі укриття та план дій.

Подібної позиції притримуються і в інших закладах, особливо це зрозуміло після ситуації у Кременчузі.

Однак далеко не усі заклади Рівного припиняють свою роботу під час повітряної тривоги. У Рівненській ОВА закликають людей та ТРЦ — дотримуватися правил. Адже дії ворога непередбачувані.