У Рівному попрощались з невідомим Героєм: особу бійця, який загинув біля Попасної встановити не вдалось (ВІДЕО)

Це військовий, якому було приблизно 25 років. Загинув у боях за український Донбас ще у березні. Упродовж кількох місяців, намагались встановити його особу, проте знайти рідних так і не вдалося. На урочистій церемонії прощання побували і наші журналісти.

Почесна церемонія прощання з загиблим героєм, сьогодні на площі перед Свято-Покровським собором. Рівняни провели в останню путь вже чимало захисників. Нажаль, імена не усіх героїв — залишаються відомими.

Відомо що загиблий військовослужбовець віком близько 25-ти років. Боронив Україну від московського агресора на Луганщині. На цій території перебували частини, які перебувають у підпорядкуванні ОК "ЗАХІД", хоча особу загиблого не змоги встановити, його тіло евакуювали до Рівного.

Від початку повномаштабного вторгнення це перший випадок, коли в останню путь рівняни проводять невідомого героя. Він- був чиїмось сином, братом, можливо чоловіком. Пошуки рідних не припиняться і після поховання. Адже повернути ім’я герою: найменше що можна зробити.

Тіло невідомого бійця поховали на Алеї Героїв, на кладовище Нове, у Рівному.