У Києві двоє чоловіків сядуть на лаву підсудних за пограбування пошти, — поліція | Події

Протиправні дії двох місцевих мешканців помітила жінка, яка перебувала поблизу пошти. Затриманим слідчі повідомили про підозру, на час слідства вони перебували під вартою. Нині їм загрожує від семи до десяти років тюремного ув’язнення.

Нагааємо, подія трапилась у квітні поточного року. До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення щодо викрадення посилок з поштового відділення. На місці події слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції встановила, що раніше не судимі 28- та 29-річний кияни розрізали ножем коробки, у яких знаходились речі для відправки через поштове відділення.

Правопорушення помітила місцева мешканка, котра намагалась зупинити неправомірні дії, проте чоловіки почали втікати з товаром. Одного із порушників затримали працівники пошти, а іншого втікача з награбованим затримали поліцейські поблизу місця скоєння злочину.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру. На час слідства підозрювані перебували під вартою.

Наразі співробітники поліції зібрали усі необхідні докази щодо вчинення зловмисниками інкримінованого злочину та направили обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник