Вбивство на Рівненщині: чоловік за свою гостинність сплатив власним життям. ФОТО | Події

Наразі поліцейські встановили, що 53-річний житель Острога разом із 34-річною подругою близько місяця проживали у квартирі 59-річного острожанина. Усі разом перебивались тимчасовими заробітками та зловживали алкоголем.

П’ятого липня під час чергового застілля увечері між парою виникла сварка. Коли 59-річний чоловік зробив їм зауваження та почав виганяти із оселі, конфлікт виник вже між чоловіками, в ході якого молодший побив старшого.

В подальшому квартиранти пішли відпочивати до інших друзів, а потерпілий ліг спати. Коли ж наступного дня вранці повернулися додому, зібрали речі і залишили помешкання. 

Сьомого липня сусіди в будинку почули підозрілий запах із квартири та викликали поліцію. 

Завдяки злагодженій роботі працівників карного розшуку відділення поліції № 3 (м. Острог) спільно із колегами обласного управління чоловіка й жінку оперативно вдалося встановити.  Їх виявили на околиці Острога біля водойми та доставили до місцевого відділу поліції. 

53-річний зловмисник, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, у скоєному не зізнається. Слідчі повідомили йому про підозру.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

За матеріалами поліції Рівненської області

Источник