Ніч без сирен, але з обстрілами: росіяни знову вдарили по Криворізькому району

Ніч без сирен, але з обстрілами: росіяни знову вдарили по Криворізькому району

Голова ДніпроОВА розповів про те, як пройшла ніч у Дніпропетровській області.

Майже всі жителі Дніпропетровської області сьогодні спали спокійно, адже сирен вночі не було. Тривожною ніч видалася тільки у Криворізькому районі: ворог знову накрив вогнем громади, що на кордоні із Херсонщиною. Про це у своєму ранковому звіті повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Російські війська кілька разів накрили вогнем Криворізький район. Ударили з РСЗВ по двох громадах — Апостолівській та Зеленодольській. Поцілили прямо по селах — Новосеменівці та Мар’янському», — написав він у соцмережі.

За попередньою інформацією, люди внаслідок обстрілів не постраждали. Проте у селах є руйнування житла. Також зачепило худобу.

Про наслідки обстрілів для Апостолівської громади детальніше повідомив мер Апостолового Андрій Оса. За його словами, ворог обстріляв села Перше Травня та Новосеменівку.

«Бив із РСЗВ «ураган». У результаті обстрілу виявлені воронки від снаряда та касет. Постраждалих серед населення немає, є пошкодження житлових будинків та майна. Також пошкоджена лінія електромережі», — написав він у своєму Telegram-каналі.

Зараз на місці працюють спеціалісти ДСНС. За попередньою інформацією у Новосеменівці нерозірваних касет не виявлено. Перше Травня ще відпрацьовується.

«Жителі Новосеменівки та Першого Травня, будьте обережними, не чіпайте жодні незнайомі, особливо металеві, предмети! Проведіть роботу з дітьми! Це небезпечно для життя!», — звернувся до громадян очільник міста.

У інших населених пунктах громади ніч минула без надзвичайних подій, доповнив Андрій Оса.

Стосовно ситуації у Зеленодольській громаді, більше деталей надав міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий.

«Знову жахлива ніч в громаді. Один із наших населених пунктів — село Мар‘янське було під обстрілом. Наслідки: пошкоджені будинки та господарські споруди, люди не постраждали», — коментує він.

Ніч без сирен, але з обстрілами: росіяни знову вдарили по Криворізькому району

Ніч без сирен, але з обстрілами: росіяни знову вдарили по Криворізькому району

Ворог вдарив по Зеленодольській громаді
Фото: Дмитро Невеселий

Дмитро Невеселий додав, що ворог на території громади відсутній, а кордони Дніпропетровської області під надійним захистом ЗСУ.

У інших районах області, за повідомленням Валентина Резніченка, на цю хвилину спокійно.

Джерело: https://odnoboko.net/