У Києві засуджено молодика, який звіряче побив та пограбував власника квартири на Троєщині | Події

Нагадаємо, що у грудні минулого року до оперативного чергового Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на квартиру на вулиці Каштановій. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин.

Правоохоронці встановили, що правопорушник зайшов до помешкання киянина під виглядом працівника соціальної служби. Дані зловмисник накинувся на господаря оселі з кулаками, а коли потерпілий впав, забрав з квартири два фотоапарати, два мобільні телефони та самокат. Завдяки проведеним оперативно-пошуковим заходам працівники кримінальної поліції Деснянського управління поліції встановили підозрюваного у Голосіївському районі столиці. Ним виявився раніше не судимий 26-річний киянин.

У ході досудового розслідування правоохоронці затримали зловмисника. Слідчі вилучили частину речей заявника та повернули їх. Провівши необхідні слідчі дії поліцейські повідомили фігуранту про підозру та направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

Своїми діями фігурант спричинив потерпілому матеріальної шкоди на 52 тисячі гривень. Вироком Деснянського районного суду у місті Києві чоловіку призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Києва

Источник