Старший лейтенант 92-ї бригади загинув, захищаючи Харківщину

Фото: Facebook/Олександр Чабан В Олександра Чабана залишилася донька.

Героя запамʼятають мужньою, достойною і порядною людиною. 

20 липня загинув старший лейтенант 92-ї бригади Олександр Чабан. Це сталося на Харківщині. Олександр був випускником ХНУ ім. Каразіна, займався підприємницькою діяльністю, навчався у Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

«Саша навчався в Каразінському університеті, політолог. Пишаюся, що викладала у нього, у цього хлопця — мудрого, системного, патріотичного. Він родом з Краматорська. Веселий, товариський, завжди випромінював оптимізм. У студентські роки Олександра Чабана було обрано Студентським Ректором Каразінського університету. Його сміливо можна віднести до цвіту нації. У нього залишилася донечка Софійка, яку Саша безмежно любив та пишався нею. Олександр Чабан був моїм офіційним помічником як депутата Харківської обласної ради», — написала Гална Куц.

Олександр Чабан завжди був готовий прийти на допомогу. 

«Він був одним з найулюбленіших випускників кафедри політології — з цінностями, готовністю допомогти, оптимізмом і щирою посмішкою», — зазначила політологиня Юлія Біденко.

Нагадаємо, у червні на війні загинув випускник Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Даніель Герліані з позивним «Гімалай. 

Джерело