Дівчина дізналася, як це — зустрічатися з мільярдером, виявилося, що зустрічатися з дуже заможною людиною — не райська насолода

Модель стала супутницею мільярдера, пізнавши всі принади, і не лише, заможного життя.

Модель зустріла мільярдера і стала його супутницею, пізнавши всі принади (і не лише) заможного життя. Виявилося, що відносини з дуже заможною людиною зовсім не схожі на райське задоволення, адже у таких романів є багато побічних ефектів, інформує Ukr.Media.

Зустрічатися з заможним партнером було (і, можливо, залишається) рожевою мрією для деяких дівчат і хлопців, охочих жити у своє задоволення і ні в чому собі не відмовляти, але модель Джилл Додд боїться такої долі, адже вже встигла відчути весь смак життя з багатим бойфрендом.

Джилл розповіла, як в 1980 році, бувши двадцятирічною дівчиною, працювала моделлю в Парижі, поступово вибиваючи собі місце під фешн-сонцем.

«Це була важка робота, але зрештою я почала з'являтися на обкладинках журналів, що було свого роду нагородою, я вважаю. Хоча я не відчувала себе інакше, ніж раніше. Я не почувала себе вдоволеною. Я була впевнена, що мені потрібні відносини».

В один літній день агент Джилл запропонував їй провести коротку відпустку у Монте-Карло, і дівчину відразу насторожило, що дорогий відпочинок був запропонований їй безкоштовно.

«Після прибуття в готель ми провели день біля басейну, випиваючи популярні напої, спілкуючись з новими друзями і насолоджуючись прекрасним видом. В той вечір мій агент відвіз мене на лімузині на вечірку в будинок з видом на Середземне море. Це був великий захід на відкритому повітрі з багаттям і живою циганською музикою».

У розпал веселощів Джилл помітила, що за нею спостерігає літній чоловік, який, за визнанням моделі, не вселяв їй побоювань. Між ними зав'язалася розмова, і незабаром нові знайомі вирішили усамітнитися, щоб спокійно поговорити в тихій обстановці.

З цього почалися всі дивацтва.

«Коли ми сіли поруч один з одним за великий святковий стіл, він подивився мені в очі, підняв мою сорочку, оголивши моє передпліччя, і написав: «Я люблю тебе» своєю власною кров'ю. Мабуть, він порізався, розбивши окуляри. Я й гадки не мала, ким він був, але він мені дуже сподобався».

Пізніше Джилл дізналася, що чоловіка звати Аднан Хашогги, він був саудівським торговцем зброєю і одним з найбагатших людей у світі. Він володів бізнесом, власністю і особняками по всьому світу і був відомий своїми розкішними іграшками — найбільшим у світі приватним літаком і яхтою під назвою Nabila.

«У 1980 році ще не було інтернету, тому я не могла просто дізнатися його ім'я. Я стала спілкуватися з ним наосліп і незабаром виявила, що зустрічатися з мільярдером було не так дивно, як я думала. Але щоб це зрозуміти, мені довелося витратити певний час».

Джилл зустрілася з Аднаном на наступний день після знайомства, а вже через кілька тижнів він повіз її в Іспанію, де попросив стати однією з його дружин, на що дівчина відповіла згодою.

«Я сказала йому дуже обережне «Так», і саме так я стала шаховою фігурою в його внутрішньому світі. Спочатку багатство і надлишок відчувалися новими, дивними та інтригуючими. Одного разу в Кенії Аднан спробував дати мені величезну діамантову каблучку вартістю у 20 каратів. Я відмовилася від його подарунка, тому що він був занадто шокуючим і приголомшливим».

Втім, Джилл протрималася недовго.

«З часом я стала помічати, що інші жінки носять такі коштовності, і теж захотіла. Сукні від кутюр стали моїм звичайним одягом для вечері. Я їла смачну, здорову, приготовлену шеф-кухарем їжу. Мене возили в лімузинах і приватних літаках».

Джилл зізналася, що з часом стала сприймати такий спосіб життя як само собою зрозуміле.

«Навіть вдома, в Лос-Анджелесі, мені хотілося вечеряти в ресторанах, носити модний одяг і їсти при свічках в затемнених їдальнях з білими лляними скатертинами і офіціантами в білій формі. Я була настільки поглинена цим, що абсолютно не помічала, що зі мною сталося».

Приблизно через рік відносин з Аднаном у Джилл почалося сильне занепокоєння. Вона зауважила, що багатство стало сенсом її життя.

«Я ставала все більше схожою на Аднана, який завжди ганявся за максимумом: новою великою іграшкою, новою красивою жінкою, новою незбагненно вигідною угодою. Я стала одержима, щоб заповнити свій пробіл в душі, як це робив він».

Ще однією проблемою, з якою зіткнулася модель, стали ревнощі. Спочатку вона відчувала себе винятковою жінкою в житті Аднана, але з часом особиста зайнятість змусила її помітити зміни.

«Я стала відвідувати коледж дизайну та моди, де були дуже суворі правила і серйозне навантаження. В мою відсутність Аднан почав проводити час з іншими, менш досвідченими жінками. Вони мені не подобалися».

Поряд з Аднаном завжди були інші партнерки, і для Джилл це не було секретом, але коли одна з новеньких показала їй подароване чоловіком кільце, модель зрозуміла, що помилялася щодо свого життя і стосунків.

«Кільце було точно таким же, яке він дарував мені. Це було схоже на удар у живіт, і я почала бачити речі такими, які вони є насправді. Це був початок кінця для нас. Незабаром ми розлучилися, і я відчула полегшення, тому що гонитва за щастям через багатство схоже на біг за своєю тінню».

По мірі того як Джилл поверталася до звичного життя, вона розуміла, що немає ніякого чарівного об'єкта, який допоможе людині відчувати себе щасливим.

«Щастя не в предметах, влада, статус або багатстві. Воно тільки всередині, і щоб знайти його, потрібно зробити дуже тривалу подорож. Мені стало легше приймати власні помилки і недоліки, у мене стало більше розуміння і співчуття. Тепер я отримую задоволення від любові своїх друзів і родини».

Источник