Як зрозуміти, що ваш чоловік ніколи не розбагатіє?

Ознаки чоловіка, який навряд чи забезпечить сім'ї стабільність.

Почуття — це добре, але в стосунках важливо ще й розуміти, що на чоловіка можна спертися. Жінці потрібно знати, що її обранець здатний забезпечити сім'ю всім необхідним і в майбутньому сім'я не опиниться біля розбитого корита. Є кілька ознак, за якими можна зробити висновок, що чоловік завжди відчуватиме брак коштів, інформує Ukr.Media.

Надмірна економія

Він багато думає про те, як заощадити гроші, але економія виходить марною, тому що людина націлена на миттєву вигоду, що проявляється в покупці найдешевших товарів в сегменті — від продуктів до техніки, але не дивиться в майбутнє. Дешева техніка часто ламається, і якщо приплюсувати до її вартості ціну ремонту або нової техніки на заміну, економія виходить сумнівною. Харчування продуктами поганої якості, що ще гірше, підриває здоров'я як на зовнішньому, так і на внутрішньому рівні. Що, своєю чергою, підриває працездатність і доставляє безліч проблем.

Падкість на халяву

Бажання отримати щось безкоштовно, що поєднується з посереднім знанням математики, завжди веде в глухий кут. Адже безкоштовний сир, як відомо, буває тільки в мишоловці, і зазвичай платити за «халяву» доводиться більше. Такі люди набирають в магазинах непотрібні їм товари, тому що на них йде акція «два за ціною одного», і відгукуються на оголошення «Віддам даром з самовивозом», навіть якщо віддають щось старе і страшне. Як це навіщо йому старий сервант, безкоштовно адже! І нічого страшного, що вивозити його треба з іншого кінця міста.

Невміння інвестувати

Гроші мало заробляти, ними ще потрібно вміти правильно розпоряджатися. Йдеться не про вкладення в цінні папери, а про інвестиції в освіту (хоча б в професійну літературу) і здоров'я. Якщо весь заробіток чоловік спускає "в унітаз", тобто витрачає на їжу і одномоментні задоволення розваги, то, яким би затребуваним фахівцем він не був, без розвитку він незабаром поступиться місцем більш підкованим колегам.

Сувора економія може бути виправдана тяжким матеріальним становищем, але якщо чоловік демонструє жадібність навіть при стабільному доході, не розуміє, де справжня вигода, а де — маркетинговий прийом, це тривожний сигнал.

Источник