У Харкові обіцяють збільшити кількість пунктів видачі гуманітарної допомоги

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today Наразі працюють 14 точок видачі допомоги в місті.

Харків’яни зможуть отримувати допомогу за новими адресами відділень «Нової пошти» і «Укрпошти».

Харківський міський голова Ігор Терехов вважає, що у місті треба збільшити кількість пунктів видачі гуманітарної допомоги. Наразі їх працює 14 по всьомц місту. Про це він сказав 25 липня під час національного телемарафону.

«Що стосується цих 14 стаціонарних точок: так, вони будуть розширюватися. Я розмовляв про це з головою військової адміністрації. Сказав йому, що цього недостатньо сьогодні для міста Харкова, тому, звісно, буде збільшуватися», — пообіцяв Терехов.

А поуи, запевняє мер, волонтери розвозять адресну допомогу усім, хто її потребує. Це не тільки продукти, а й медикаменти і товари першої необхідності. Для цього треба залишити заявку на гарячу лінію 1535.

«У нас постійно працює «гаряча» лінія, куди люди можуть зателефонувати, замовити ті чи інші необхідні медикаменти, і ми з волонтерами доставляємо. Крім того, є люди, які не можуть вийти з дому через стан свого здоров’я, їм також ми з волонтерами доставляємо продукти, предмети першої необхідності, медикаменти», — сказав Терехов.

Джерело