HIMARS стали для нас синонімом слова «справедливість» — Президент

Слово «HIMARS» стало для українців майже синонімом слова «справедливість», і ЗСУ роблять усе, щоб завдяки цим системам загарбники відчували дедалі болісніші втрати.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Звичайно, принципову відповідь на всі свої злочини окупанти отримують і на полі бою. У цьому контексті хочу сьогодні подякувати Президенту Сполучених Штатів Байдену і всьому американському народу за новий пакет оборонної підтримки для України. Слово «HIMARS» стало для нашої країни майже синонімом слова «справедливість», — зазначив Президент.

Він висловив переконання, шо українські оборонці зроблять усе, аби окупанти щотижня відчували дедалі болісніші втрати завдяки цим дуже ефективним системам.

«Ми не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії та в живій силі. І це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі. Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло. Цього навіть не описати словами…», — сказав Зеленський.

Водночас Президент зазначив, що кожен українець повинен бути завжди вдячним нашим воїнам, які захищають Україну попри відчутну вогневу перевагу терористів.

Як повідомлялося, українські військові дуже швидко опанували реактивні системи залпового вогню HIMARS, і показали ефективність їх використання на полі бою з росіянами.

Источник