Росія збільшить кількість ударів по Харкову

Иллюстративное фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today Людей просять не ходити на вулиці без крайньої потреби.

Росіяни не припиняють терор жителів Харківщини. 

Найближчими днями по Харкову і Харківській області можуть збільшити кількість ракетних ударів. Таку інформацію озвучив голова ХОВА Олег Синєгубов. 

«Маємо інформацію, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та по районах області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без крайньої потреби не знаходитися на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях», — закликав Синєгубов.

Це відбувається на фоні повідомлень про ймовірне відновлення наступу РФ на Харків із півночі і сходу (так званий плацдарм біля Балаклії і Великої Комишувахи).

«Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогу просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів — невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат в живій силі та техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди та наші оборонні можливості. При спробі піти вперед — ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати», — повідомив він.

Раніше повідомляли: Харківський «Азов» знищив техніку в тилу окупантів

Голова Харківської ОВА додав, що не маючи успіхів на фронті, окупанти не лише розповсюджують фейки, але й від безсилля продовжують терор проти мирних людей.

Нагадаємо, сьогодні вночі Росія завдала по Харкову два ракетних удари. ​ ​

Джерело