«Не ний…»: У Рівному на суд не з`явилися учасники резонансної ДТП (ВІДЕО)

Не було двох Ольг. Судове засідання по резонансній ДТП, яка трапилась 21 травня, перенесли. Нагадаємо, тоді екс — голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук та рівненська журналістка Ольга Ферар, на елітній автівці в’їхали в машину прокурорки. Що знову пішло не так у цій справі дивіться далі у сюжеті.

 Після цього інциденту 21 травня цю справу розглядають у Рівненському міському суді. Прокурорка Оляга Лихач позивається до рівненської журналістки Ольги Ферар, яка на її думку в’їхала у її автівку і завдала пошкоджень. Нині мало б відбутися друге судове засідання у цій справі. Втім, на суд ні Ольга Лихач ні Ольга Ферар не з’явилися.

Ймовірнна винуватиця ДТП Ольга Ферар, минулого разу не з’явилася на судове засідання, бо була у відрядженні. Сьогодні ж подала клопотання, аби справа розглядалася без її участі.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 29 серпня. Можливо саме тоді буде поставлено фінальну крапку у резонансній ДТП за участю прокурорки, журналістки та екс-голови Рівненської облради, який з його слів виграє усі суди.