Ані Лорак покинула молодого коханця і поїхала до колишнього чоловіка

Знову сім'я?

Співачка Ані Лорак полетіла до Туреччини, зараз знаменитість ніжиться у променях турецького сонця у компанії екс-чоловіка та їхньої спільної доньки, інформує Ukr.Media.

Ані Лорак возз'єдналася з колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Колишнє подружжя проводить разом літні канікули заради спільної доньки.

Щоправда, про відновлення подружніх відносин не йдеться. Пара хоч і розірвала шлюб кілька років тому, але зуміла зберегти дружбу. Проте шанувальники 43-річної зірки сподіваються, що вона переросте у кохання.

Тим більше, що Ані розлучилася з молодим партнером продюсером Єгором Глібом. З ним співачка зустрічалася близько трьох років. Незважаючи на різницю у віці, пара виглядала щасливою, але до весілля справа так і не дійшла. Закохані, за словами колег продюсера, розлучилися, і молодий обранець полетів до США.

До речі, у шлюбі з Налчаджіоглу Ані Лорак прожила близько дев'яти років. Співачка ніколи не афішувала своє особисте життя, але пізніше громадськість дізналася про зради чоловіка знаменитості. Це і спричинило розрив.

Источник