Загинули в один день: У Рівному попрощалися з трьома військовими (ВІДЕО)

У Рівному попрощалися з трьома загиблими військовослужбовцями. Петро Мешко, Віталій Рабчевський та Вячеслав Цюзь загинули в один день до останнього подиху захищаючи нашу країну. Провести в останню дорогу наших героїв прийшло сотні рівнян.

Майдан Незалежності знову у скорботі. Тут прощаються з трьома героями, які загинули в один день — 8 серпня на Донеччині.

Петро Мешку було 40, він загинув поблизу села Новомайорськ. 45-річний Віталій Рабчевський пішов з життя біля села Пречистівка, Вячеслав Цюзь не дожив декілька днів до свого 51-ліття. Він пішов у кращий світ біля Авдіївки.

Чимало рівнян зібралися на Майдані Незалежності щоб попрощатися із загиблими героями. Ці дві жінки прийшли підтримати матір загиблого Віталія Рабчевського.

Чимало рівнян котрі прийшли на Майдан незалежності цього дощового дня не знали загиблих героїв. Серед них і військовослужбовці. Морський піхотинець Генадій серед них. Запевнив помстяться за кожного загиблого українця.

На жаль усіх трьох обєднала смерть в один день, але перш за все їх обєднала любов до Батьківщини, патріотизм та жага захищати свою землю.

Поховають Петра Мешка, Віталія Рабчевського та Вячеслав Цюзя на кладовищі “Нове”.