За добу пошкоджено понад 20 будівель на Харківщині

Фото: Володимир Тимошко Росіяни обстріляли вісім населених пунктів області.

За минулу добу слідчі опрацювали понад 20 фактів пошкодження через обстріли помешкань та інших об’єктів на території Харківської області.

17 серпня під обстріл окупантів потрапили житлові квартали Харкова та населені пункти Харківської області — Богодухів, Чугуїв, Циркуни, Печеніги, Коробочкине, Золочів та Андріївка. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Харківській області Володимир Тимошко.

«Пошкоджень зазнали приватні будинки, об’єкти інфраструктури, автомобілі», — написав Тимошко на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, за добу окупанти випустили по області понад вісім ракет — одна влучила ввечері 17 серпня у гуртожиток на Салтівці (семеро загиблих, 17 поранених, у тому числі 11-річна дитина), ще вісім ракет були випущені зранку 18 серпня з Бєлгорода (влучання у Холодногірському та Салтівському районах), одна з ракет влучила у гуртожиток у Слобідському районі (двоє загиблих і 18 поранених, у тому числі дві дитини).

«Остаточні наслідки цих влучань ще встановлюються. На місцях працюють усі спеціальні служби», — зазначив Синєгубов про ранкові обстріли.

Крім того, ще один ракетний удар прийшовся по місту Красноград. Внаслідок обстрілу зруйновані житлові будинки, понад десять будинків пошкоджено. Загинули двоє людей — подружжя, їхню 12-річну дитину госпіталізували до медзакладу.

Джерело