Сім’ям загиблих військових з Нововолинської громади виплатять по 100 тисяч гривень з обласного бюджету | Новини Нововолинська

Сім'ям загиблих військових з Нововолинської громади виплатять по 100 тисяч гривень з обласного бюджету | Новини Нововолинська

Шістьом сім’ям загиблих військовослужбовців Нововолинської громади 18-го серпня виділи по 100 тисяч гривень з обласного бюджету.

На засіданні члени виконкому внесли зміни до бюджету Нововолинської громади, розподіливши 600 тисяч гривень субвенцій з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тис. грн сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії росії проти України.

Виплати з обласного бюджету сім’ям загиблих проводять регулярно. Сьогоднішнє виділення кошів шести сім’ям загиблих Героїв зумовлене наказами начальника Волинської військово-цивільної адміністрації від 4-го, 5-го та 16-го серпня.

Зокрема, фінансову допомогу отримають сім’ї: Сергія Власюка, Володимира Душука, Романа Юрчука, Олексія Мітяйкіна, Сергія Радіози та Сергія Артюхова.

Нагадаємо, сім’я кожного військового, який загинув, захищаючи Батьківщину під час повномасштабної війни, має право отримати від держави компенсацію – одноразову грошову допомогу у розмірі 15 мільйонів гривень.

Читайте:

Розповіли, як сім’ї загиблих військових можуть отримати 15 млн компенсації від держави.

Джерело