Вночі військові РФ обстріляли Дніпропетровщину, вісьмох людей поранено, всі у лікарні — 25 серпня 2022 :: Новини Донбасу

Російські військові вночі обстрілювали Дніпропетровську область. Є жертви та поранені. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Надскладна ніч із постійними атаками та постраждалими… Російська армія обстріляла чотири райони — Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський. По Синельниківському району після півночі ворог вдарив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновано кілька будинків. Вісім постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці лише два роки! Всі у лікарні», — поінформував очільник області.

За його словами, продовжуються пошуково-рятувальні роботи в Чаплиному.

«Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя понад 20 людей, серед них двоє хлопчиків — шести та 11 років. Вони просто грали вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів та звичаїв війни», — повідомив Резніченко.

Також, за його інформацією, противник тричі накривав вогнем із «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів.

«Криворізький район обстрілювали російські «Урагани» та «Смерчі». Влучили в Апостолівську та Широківську громади. Село Кошове залишилося без світла. Декілька реактивних снарядів прилетіли й в один з районів Кривого Рогу. Є руйнування житла… У Дніпровський район росіяни направили ракету. Наші військові її збили», — розповів Резніченко.

Нагадаємо, російські війська завдали ракетного удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області, що призвело до багатьох жертв.

Дивіться також:

Джерело