5 важливих кроків, які допоможуть позбутися від грошових блоків

Від грошових блоків можна позбутися за кілька кроків.

Багато з нас не знають, що отримати заповітну посаду і велику зарплату заважають особливі грошові блоки. Про те, як позбутися від них і домогтися усього, чого хочеться, докладно розповімо далі, інформує Ukr.Media.

Вивчити блоки

Щоб позбутися від грошових блоків, їх потрібно знайти, вивчити і знищити. Наприклад, ви можете щодня робити завдання, спрямовані на пошук установок. Для цього можна прямо зараз виписати свої обмежуючі переконання і почати з ними працювати. Наведемо вам приклади кількох фраз, від яких ви можете відштовхуватися під час формування свого списку: "Гроші — зло", "Ми люди прості", "Гроші у житті не головне", "Багаті люди жадібні", "Чесною працею гроші не заробиш", "Гроші можна заробити лише тяжкою працею", "Я не можу звести кінці з кінцями, тому що народився і виріс/жив/живу у бідній родині", "Грошей завжди не вистачатиме", "Треба багато працювати, щоб заробити", "Щоб накопичити, потрібно обходитися малим", "Час — гроші".

Якщо вам відгукнулися ці фрази, тоді у вас є грошові блоки, які заважають вам заробляти. Їх можна знищити, почавши опрацьовувати себе, вивчаючи дану тему, досліджуючи свою поведінку і реакції на грошову сферу.

Визначити мету

На етапі позбавлення від грошових блоків важливо поставити собі мету. Після першого завдання ви вже зрозуміли, які блоки у вас є і наскільки сильно вони заважають вам зростати у фінансовому плані. Зараз ви можете взяти листок або зробити нову замітку у телефоні, щоб виписати свої наміри: "Я пропрацювала усі обмежуючі переконання", "Я займаюся улюбленою справою і легко отримую 1 000 000 доларів щомісяця" і так далі.

Стежити за зовнішнім виглядом

Щоб ваші грошові потоки відкривалися ще швидше, дуже важливо стежити за зовнішнім виглядом речей. У вашому житті не повинно бути зламаних, подряпаних, дірявих, побитих предметів. Це енергія, що є протилежною грошовій, яка блокує усі ваші центри і створює нові обмежуючі переконання. Наприклад: "Годі, це лише маленька дірочка. Її ніхто не побачить, а я не можу собі дозволити нову річ".

Запам'ятайте: тріснуло скло на айфоні — йдіть міняти. Трохи побилася тарілка — викидаємо. Пішли катишки на будь-якій кофтинці — віддаємо на переробку.

Змінити поведінку

Ваші поведінка і спосіб життя також впливають на грошову енергію і обмежуючі переконання. Уявіть собі лобі дорогого готелю. Там світло, грає класична жива музика, смачно пахне, ніхто нікуди не поспішає. І уявіть собі метро: сіро, брудно, натовп, постійна гонитва, гучний скрегіт. Де будуть жити гроші? У якому стані до вас прийдуть гроші? Сподіваюся, усі вибрали перший варіант.

Гроші приходять до нас у стані розслаблення і задоволення. Тому дуже важливо стежити за своєю поведінкою, думками і не заганяти себе у вигадане метро, у якому на вас навісять ще більше ярликів і додадуть грошових блоків.

Медитувати

Опрацьовувати грошові блоки можна за допомогою практик. І насправді медитації — це ніяка не магія або чарівна таблетка. Це науково доведений спосіб зробити своє життя кращим. У нашому організмі є клітини, які з'єднані нейронним зв'язком. Старі клітини постійно вмирають і замість них народжуються нові. Тому, коли ви у медитації створюєте нові твердження: "Я багатий", "До мене приходять гроші", "Гроші приходять до мене легко", то ваші нові клітини вже будуть нести цю інформацію і транслювати її у реальність.

Источник