За добу окупанти поранили шістьох мешканців Харківської області

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today Росіяни били по Харкову із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Під ворожий вогонь потрапили чотири райони області. 

Близько 01:00 3 вересня росіяни вдарили із комплексу ЗРК С-300 по Новобаварському району Харкова. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

«Ракета влучила в землю поруч з адмінбудівлею школи, ударною хвилею вибило вікна школи та пошкодило будинок, що поряд. Постраждалих немає», — написав він.

За даними Синєгубова, по області окупанти протягом доби обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській, Чугуївський райони.

«На жаль, є постраждалі серед цивільних, протягом доби госпіталізували шістьох людей: Ізюмський район — двоє чоловіків віком 52 та 32 роки, Харківський — 62-річну жінку, чоловіків віком 63 та 48 років. 46-річного чоловіка госпіталізували в Богодухівському районі. Стан постраждалих — середній», — поінформував голова Харківської ОВА.

Він додав, що у Богодухівському районі через обстріли окупантів горіли приватні будинки та господарчі споруди. Росіяни інтенсивно обстрілювали Дергачівську та Циркунівську громади (Харківський район), виникли пожежі в приватних будинках, господарчих спорудах, на відкритих територіях.

«Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції на всіх напрямках. ЗСУ не дають просунутися ворогу вперед, відбиваючи атаки окупантів», — повідомив Синєгубов.

Джерело