Київська поліція оголосила підозру росіянину у вбивстві бізнесмена та інших злочинах. ФОТО | Події

Резонансна подія відбулась у 2017 році. Тоді до поліції Києва надійшло повідомлення щодо пострілів на вулиці Антоновича у Голосіївському районі столиці, куди негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції. На місці події поліцейські виявили автомобіль «Мерседес», у якому перебував чоловік з вогнепальними пораненнями грудей та двоє дітей шести та дев’яти років, які також отримали поранення. Потерпілих було доставлено до місцевої лікарні, однак чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Очільник Головного управління Національної поліції у м. Києві Іван Вигівський повідомив, що співробітники поліції встановили свідків події, переглянули записи з камер відеоспостереження і розпочали розшук підозрюваного у вбивстві чоловіка:

«Оперативники та слідчі провели кропітку роботу із встановлення особи фігуранта та у подальшому провели ретельний аналіз усіх версій скоєного відносно одеського бізнесмена. Було праведно ряд слідчих дій та призначені відповідні експертизи, за результатами яких встановлено стрілка — ним виявився росіянин, 1982 року народження. Також під час досудового розслідування встановлено, що зловмисник причетний до розбійного нападу на киянку в Оболонському районі столиці. Уродженець російської федерації разом зі своїми спільниками силою утримував жінку у гаражному боксі та вимагав від неї гроші у розмірі 75 тисяч доларів США».

Правоохоронці заочно повідомили зловмиснику про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі.

«Досудове розслідування триває. Ми продовжуємо встановлювати інших причетних осіб до вчинення низки кримінальних правопорушень», — додав Іван Вигівський.

За матеріалами поліції Києва

Источник